Nog op zoek naar een mooie bank die de inrichting compleet maakt? De nieuwe Rodeo serie van BePureHome staat voor modern, stoer en eigentijds. De 2,5 zits bank biedt genoeg ruimte en krijgt door de stof een stoere uitstraling. De zithoogte is 45 cm, de zitdiepte is 60 cm en de hoogte van de armleuningen is 68 cm.

De stof is recycle leer, bij het snijden van patronen houden fabrieken restanten over. Deze restanten worden vermalen tot een nieuwe stof en deze stof vind je op de Rodeo bank. Dit speciale leer bestaat 70% uit leer en 30% uit polyester. De onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer en dat zorgt voor de unieke en natuurlijke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester laag en die voorkomt oneffenheden en zorgt ervoor dat het een stevige combinatiestof wordt. 

Behandel recycle leer niet met vet voor leer. Met een vochtige doel kun je de stof schoonmaken. Mocht er een vlek op de stof komen, kun je met een neutrale zeepoplossing de vlek verwijderen. Na het verwijderen van de vlek, neem je de stof af met een vochtige doek. De bank wordt tot aan de eerste deur geleverd.

Breedte

190

Hoogte

85

Diepte

90

Zitdiepte

60

Zithoogte

45

Materiaal

Eco-leer

Kleur

Groen

Merk

BePureHome

Winkel

vtwonen

Levertijd